2. HRL ISTOK Rukometaši Viro Virovitice uvjerljivi u županijskom derbiju

U 16. kolu 2. HRL Istok za rukometaše, u Sportskoj dvorani Tehničke škole odigran je županijski derbi između Viro Virovitice i Orahovice, a domaća momčad došla je do uvjerljive pobjede 45:28.

Od prve minuta rukometaši trenera Hrvoja Žuneca bili su u prednosti. Na odmor se odlazi s rezultatom 19:13 za Viro Viroviticu. U drugom dijelu utakmice trener Žunec je iskoristio priliku te su svi igrači, koji su mu bili na raspolaganju, dobili minutažu.

U domaćim redovima najefikasniji su bili Dubravko Benko sa sedam te Vladimir Flanjak i Matko Crljenić s po šest zgoditaka. U ekipi Orahovice najubojitiji u napadu bili su Domagoj Bot sa šest i Mihael Horvat s pet pogodaka.

– Do pobjede smo došli lakše od očekivanog. Priliku su dobili svi igrači te su je iskoristili. Ostala su nam još dva koraka i nadam se da će nam se cilj ostvariti, a za sada sve ide prema planu- zadovoljan je bio trener Viro Virovitice Hrvoje Žunec.

Gosti usprkos svojim problemima pritužili dostojan otpor.

– Kvaliteta domaće momčadi uopće nije bila upitna. Mi od posljednje utakmice gotovo da nismo imali niti jedan trening, no to naravno ne umanjuje kvalitetu domaće momčadi koja je odigrala fantastično i sigurno mogu igrati 1. ligu- zaključio je Saša Kršija, član uprave RK Orahovice zadužen za igrački kadar.

U idućem kolu rukometaši Viro Virovitice gostuju kod Borova, dok će ekipa Orahovice ugostiti Petrijevce.

Viro Virovitica: Karlo Starčević, Karlo Štimac, Domagoj Orban, Vladimir Flanjak 6, Antonio Pavić 2, Hrvoje Vašarević 4, Robert Rešetar 1, Dubravko Benko 7, Deni Vilček 2, Leon Matijević 5, Matko Crljenić 6 (1), Leon Dujmović 2, Karlo Prtenjača 3, Slaven Brdar 3, Toni Smutni 3 i Ivan Vrbančić 1. Trener: Hrvoje Žunec.

Orahovica: Patrik Sambolec, Domagoj Steiner, Josip Brnjak, Niko Jović 2, Marko Lovrić 3, Danijel Šijaković 2, Marko Hajmiler 4, Tin Lovrić 2, Domagoj Bot 6 (1), Stjepan Topalović, Bruno Ćuić 2, Tomislav Rotim 2, Mihael Horvatek 5, Željko Paljušić i Dario Jagorinac. Trener: Damir Knežić.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content