Završetak sezone 1. HRL U13: Lavice sezonu zatvorile pobjedom nad Prelogom

Posljednje kolo 1.HRL U13 donijelo je uzbuđenje i emocije na domaćem terenu za ekipu 1234 Virovitica. Lavice su se suočile s izazovnim protivnicima, ali su pokazale svoju hrabrost i upornost, ostavljajući iza sebe sjajan završetak sezone.

Prva utakmica protiv ekipe Zrinskog bila je prava borba. Unatoč teškom početku, lavice nisu klonule duhom, već su se hrabro nosile s raspoloženim gostima. Laura Radić istaknula se kao najkorisnija igračica utakmice, pružajući izvanredan doprinos timu. Iako je prvo poluvrijeme završilo u korist protivnika (5:9), lavice su u dinamičnom drugom poluvremenu pokazale svoj karakter i gotovo izborile prevlast (9:10).

Nakon toga, uslijedila je utakmica protiv ekipe Preloga. Iako su lavice malo uspavano ušle u susret, brzim reakcijama i izvrsnim nizom od sedam golova uspjele su preokrenuti situaciju i preuzeti vodstvo. Mlađe igračice pokazale su svoj talent i prilagodljivost, a Laura Barčan proglašena je najkorisnijom igračicom utakmice.

Rezultati su govorili u korist lavica: poraz od Zrinskog (14:19) i pobjeda protiv Preloga (22:13). Ovaj sjajni završetak sezone donio je ekipi 1234 Virovitica zasluženo sedmo mjesto u državnoj ligi. Unatoč izazovima s kojima su se susrele, uključujući ozljede tijekom sezone, lavice su pokazale veliki napredak.

Igračice se sada okreću prema preostalim kolima međužupanijske lige, s nadom da će nastaviti svoj uspješan niz. Prvo kolo već je na vratima, a lavice će na svom terenu dočekati dvije ekipe Lokomotive. Nakon toga, slijedi zasluženi odmor, ali i priprema za nove izazove koji ih čekaju.

(icv.hr, ŽRK VIROVITICA)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content