EHF Europska liga: NEXE pružio odličan otpor Rhein-Neckar Löwenu

Nakon prve utakmice doigravanja za ulazak u četvrtfinale EHF Europske lige u Našicama, njemačka momčad Rhein-Neckar Löwen bila je jednom nogom u daljnjoj fazi natjecanja, međutim u Heidelbergu su se morali dobrano potruditi da ponovno svladaju “Gromove s Krndije”.

Domaća momčad dobro je ušla u utakmicu te je sredinom prvog dijela imala +3 (11:8), no na našička vrata staje raspoloženi Moreno Car i s nekoliko njegovih vezanih obrana Našičani dolaze do prednosti od dva pogotka (12:10 i 13:11). Imao je NEXE priliku otići i na +3, ali su u samoj završni sve “prosuli” tako da se na odmor otišlo u egalu rezultatom 16:16.

U nastavak bolje ponovno bolje ulaze domaći rukometaši, ali se bude “Gromovi” koji u 42. minuti imaju +2 (22:20). Ipak, serijom 6:0 igrači Rhein-Neckar Löwena osiguravaju pobjedu, a konačan rezultat glasio je 31:29.

U našičkim redovima najefikasniji su bili Predrag Vejin i Marko Bezjak s po sedam zgoditaka, dok je vratar Moreno Car sakupio 11 obrana.

NEXE: Dominik Kuzmanović (6), Marko Račić 1, Aleksandar Bakić 1, Predrag Vejin 7, Gal Marguč, Moreno Car (10+1), Lovro Jotić, Borna Manci Mičević 1, Ante Gadža, Marko Bezjak 7, Manuel Štrlek 3, Luka Moslavac 2, Mario Tomić 3, Ognjen Cenić, Adir Coheni Fahrudin Melić 4. Trener: Veselin Vujović.

(www.icv.hr, mš, foto: RK NEXE)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content