Na 13. Sportskim susretima udruga osoba s intelektualnim teškoćama u Čakovcu sudjelovali i slatinski “Vretenci”

U subotu, 4. svibnja, dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bila je središte 13. Sportskih susreta udruga osoba s intelektualnim teškoćama, organiziranih u suradnji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama i Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije.

U ime Udruge “Vretenac” iz Slatine, članovi Senka Jung, Goran Grahovac i Matej Teglović, u pratnji voditeljice Ane Teodorović i volonterke Danijele Zeman, s ponosom su sudjelovali u natjecanju.

Kategorije su bile raznolike: štafetna igra, nošenje loptice u žlici, karike na marike, bacanje loptice u koš, potezanje konopa te štafeta sa kvačicama.

Iako se nisu plasirali među prvih troje, svaki sudionik je nagrađen medaljom za sudjelovanje. Taj gest potvrda je važnosti truda i upornosti, istovremeno oplemenjujući svaki trenutak proveden u sportskom duhu.

-Čestitke svim natjecateljima na njihovim dostignućima! Ovi susreti zasigurno će ostati duboko urezani u sjećanju svih prisutnih te s nestrpljenjem iščekujemo sljedeće prilike za okupljanje i zajedničko natjecanje – poručili su iz Udruge “Vretenac”.

(UOSIT “Vretenac” Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content