U ponedjeljak, 6. svibnja otvorenje novouređenog trgovačkog centra i poljoljekarne KTC Slatina

Nakon nekoliko tjedana preuređenja svoja vrata ponovno će za vas otvoriti KTC supermarket i poljoljekarna Slatina Očekuju vas od ponedjeljka, 6.svibnja u potpuno novom – suvremeno opremljenom supermarketu i poljoljekarni, a na dan otvorenja za sve kupce u 10 sati očekuje torta i šampanjac.

Također, taj dan svi članovi Kluba Vjernosti ostvaruju duple bodove na sve kupnje u supermarketu, poljoljekarni i restoranu, a za svaku kupnju u vrijednosti od 70 eura i više nagradit će platnenom torbom za kupovinu.

-Zahvaljujemo na povjerenju za proteklih više od 20 godina i pozivamo vas u novopreuređeni trgovački centar KTC Slatina -kažu iz KTC-a. 

Radno vrijeme supermarketa je od pon do subote od 7 do 21, a poljoljekarne od ponedjeljka do petka od 8 do 17, subotom 8 do 13 sati.

KTC d.d. obiteljska je tvrtka koja posluje više od 30 godina u 26 gradova i zapošljava više od 1.500 djelatnika. Uz trgovinu kao osnovnu djelatnost (supermarketi, poljoljekarne i benzinske postaje) tvrtka se bavi ugostiteljstvom i turizmom.

(promo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content