Plesom, pjesmom i nagradama “Nazori” proslavili dan škole, najučenik Domagoj Sedlaček

U Gradskom kazalištu Virovitica jučer (petak) je svečanim programom obilježen Dan škole Vladimir Nazor Virovitica.

Pred prepunim gledalištem osnovnoškolci su ponosnim roditeljima i mentorima kroz pjesmu, ples i medalje pokazali sav trud koji su ulagali u svoje obrazovanje u uskoro gotovoj školskoj godini.

Ravnateljica Osnovne škole Vladimira Nazora Virovitica otvorila je program te pozdravila goste, među kojima su bili i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije Vesna Šerepac i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica.

IMG 4481 Custom

Između predstavljanja čak 173 učenika koji su ostvarili izvanredne rezultate na smotrama, županijskim i državnim natjecanjima pozornicom su žarili i palili učenici koji su kroz pjesmu i ples, vođeni mentoricama Katarinom Margetić, Antonijom Čevelak i Irinom Lukaš, izmamili ovacije i glasno pljeskanje. Ovacije i veliki pljesak izazvao je i Domagoj Sedlaček, koji je primio nagradu za najučenika škole.

Veliki pljesak zaslužili su i učitelji mentori koji su zasigurno odigrali veliku ulogu u svim osvojenim medaljama učenika na mnoštvu raznih natjecanja. Ravnateljica je i djelatnicima škole koji su slavili jubilarne obljetnice rada dodijelila nagrade.

– Stvarno sam ponosna i zadovoljna svojim učenicima i učiteljima koji svojim radom i odgovornošću doprinose ugledu škole i pokazuju što sve mogu te vjerujem da će iduće godine rezultati biti isti ovakvi ako ne i bolji – zaključila je ravnateljica S. Samac.

(www.icv.hr, ea, foto: E. Aragović)

[g-gallery gid=”531187″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content