FOTO Gimnastičarke iz Španjolske, Rusije i virovitičke Piruete posjetile Dvorac Janković u Suhopolju

Dvorac Janković u Suhopolju, posjetile su gimnastičarke iz Španjolske, Rusije i virovitičke Piruete u pratnji svojih trenerica, između ostalih i Liudmile Nazarenkove (glavne trenerice Murmanske oblasti i Škole olimpijske rezerve-13), pomoćne trenerice Yuliana Chubovskaya i trenerica iz Španjolske Elena Vera-Stein, kao i domaćina iz KRG Piruete, Olivere Pleše.

Bila je to prigoda za photo session, u perivoju dvorca i u samom dvorcu. Ruski fotograf Alexander Kostowetzky napravio je profesionalne fotografije koje će nadamo se uskoro privući i ruske turiste u Centar za posjetitelje dvorac Janković u Suhopolju. Goste su dočekale Marija Hodak iz TZ Općine Suhopolje i Helena Hegediš iz Virovitičko-podravske županije, a nakon Suhopolja posjetile su i Višnjicu.

viber image 2019 06 17 15 51 50 Custom
foto: H. Hegediš

Projekt obnove Dvorca Janković u Suhopolju jedan je od najvećih i najznačajnijih projekata Virovitičko-podravske županije. Projekt je napisala VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko podravske županije, nositelj je Virovitičko-podravska županija, a partneri Gradski muzej Virovitica, Općina Suhopolje, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

Autor arhitektonskog projekta obnove je 3LHD, interdisciplinarni arhitektonski ured.

(www.vpz.hr)

[g-gallery gid=”535591″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content