Nogometni klub Suhopolje i Nogometna akademija No Limit online treninzima krenuli u borbu protiv virusa

”Tko hoće, nađe način. Tko neće, nađe opravdanje” izjava je jednog od najpoznatijih umjetnika 20. stoljeća, španjolskog slikara Pabla Picassa. Kao što je već svima dobro poznato, do daljnjeg su obustavljena sva sportska natjecanja i ekipni treninzi. Iako ne mogu trenirati zajedno, epidemija koronavirusa nije spriječila nogometaše Suhopolja, kao i nogometaše i nogometašice Nogometne akademije No Limit u održavanju fizičke spreme koju su tijekom mjeseci, ali i godina marljivo ”skupljali”.

Udaljenost od nogometnih terena iskoristili su na najbolji mogući način, online treniranjem! Kako stoji na službenim stranicama Suhopoljskog kluba, pod motom ”StayAtHome”, odlučili su doskočiti novonastaloj situaciji.

Putem aplikacije, treneri su u realnom vremenu demonstrirali i vodili vježbe, bodrili, ali i ispravljali eventualne greške. Cilj je na taj način održati trenutno stanje treniranosti nogometaša, kako bi i dalje ostali u formi u slučaju eventualnog skorog povratka na zelene travnjake.

-Uvijek težimo ka višem i boljem. Trudimo se biti uzori i primjeri, često i pioniri u raznim segmentima, uvijek korak ispred konkurencije, pa tako i sada prilagođavajući se novonastaloj situaciji postavljamo neke nove standarde u radu i pristupu trenažnom procesu- objavili su na svojim stranicama voditelji Nogometne akademije No Limit.

Ovaj pozitivan primjer samo je dokaz da uz volju i želju, kako trenera tako i samih igrača, ništa ne može stati na put do uspjeha onome tko to stvarno želi. Kako su izgledali prvi online treninzi možete pogledati na službenim facebook stranicama NK Suhopolje i Nogometne akademije.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content