Produžen rok za licenciranje klubova u HNS-u: U NK Virovitici očekuju uspješne igre, uz poboljšane uvjete u gledalištu

Hrvatski nogometni savez donio je nove rokove za ispunjavanje kriterija za klubove koji će u sezoni 2020./21. igrati treće lige.

Prema novim kriterijima dokumentacija se mora dostaviti do 5. lipnja, a 30. lipnja bit će objavljeno o ispunjavanju kriterija, dok će konačnu odluku donijeti Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza tijekom srpnja ili kolovoza. Spomenuti kriteriji se odnose na sve postojeće i buduće trećeligaše. Iz naše županije u novoformiranoj 3. HNL Sjever igraju Virovitica i orahovački Papuk. Oba kluba su prošlog ljeta ispunila uvjete za licenciranje.

Kakva je situacija u virovitičkom trećeligašu?

– Uvjeti vezani uz mlađe dobne uzraste, koji su ključni, u potpunosti ispunjavamo. Što se tiče gledališta, dio tribine je natkriven, preostaje još drugi dio, koji je već trebao biti riješen, da nije došlo do ovog zastoja s pandemijom koronavirusa. Čim se steknu uvjeti, radovi će biti završeni. Očekujem i iduće sezone, kada ona počne, uspješne igre naše momčadi u trećoj ligi. Naši navijači imat će puno komfornije uvjete za gledanje domaćih utakmica – rekao nam je tajnik Nogometnog kluba Virovitica Michael Mikolčić.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content