FOTO Kapetani međusobno riješili pitanje pobjednika, rastrčani Jagarinac zablistao s dva pogotka

Najneizvjesnija utakmica 4. kola Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji seniora odigrana je na terenu Sportskog centra TVIN između županijskog prvoligaša Rezovca i četvrtoligaša Suhopolja. Na kraju su gosti iz Suhopolja imali više sreće i izvođenjem jedanaesteraca ukupnim rezultatom 7:6 plasirali su se u četvrtzavršnicu.

Domaći igrači bolje su ušli u susret. U 11. minuti agilni Mario Nreca koristi ubačaj s desnog boka i loptu posprema u mrežu – Rezovac vodi 1:0. Osam minuta kasnije na suprotnoj strani terena loptu ubačenu s desna, potpuno neometen s nekoliko metara Slavko Jagarinac svladao je nemoćnog Marka Dopplera.

MG 0955

U 38. minuti u glavnoj ulozi je ponovno bio Jagarinac. Projektilom s dvadesetak metara “očistio je paučinu” u gornjem kutu domaćih vrata – Suhopolje vodi 2:1. Nakon desetak minuta igre u drugom dijelu gostujući čuvar mreže Gabrijel Solar prekršajem je zaustavio Marija Nrecu u kaznenom prostoru. Sudac Dinko Cafuta pokazao je na bijelu točku, s koje je Ivan Krznarić bio precizan i poravnao na 2:2.

Do kraja se igralo otvoreno i napadački. Najizrazitiju priliku gosti su imali u 70. minuti, kada je domaći vratar bravurozno intervenirao ispred Tomislava Filipovića, koji je nekoliko minuta ranije ušao u igru. U 80. minuti u sjajnoj prilici našao se domaći igrač Mihael Boroša, ali je lopta otišla desetak centimetara uz vratnicu. U posljednjoj minuti u jednoj gužvi ispred domaćih vrata Marko Sertić pogodio je Dopplerovu mrežu, ali je dosuđen prekršaj u napadu, tako da od promjene rezultata nije bilo ništa.

MG 1056

Prišlo se izvođenju jedanaesteraca. Odlučila je druga serija. Domaći kapetan Ivan Krznarić po drugi puta na utakmici nije uspio svladati gostujućeg kapetana Gabrijela Solara. Domaći vratar Doppler bio je blizu obrane prilikom udaraca Gabrijela Palčića i Mateja Nemeta, ali je lopta u oba navrata ušla u mrežu. Suhopolje se ukupnim rezultatom 7:6 plasiralo u četvrtzavršnicu.

-Nismo odigrali na očekivanom nivou, što je iskoristio motivirani domaćin te je utakmica bila neizvjesna do samog kraja. Odlučili su jedanaesterci. Mi sretno idemo dalje iako smo kontrolirali veći dio utakmice, ali nismo bili konkretni. Čestitam domaćim igračima na borbenosti, a svojima na prolazu u iduće kolo – zadovoljan konačnom pobjedom bio je trener – igrač Suhopolja Tomislav Filipović.

MG 1022

-Čestitam gostima na prolazu u kupu i želim da u natjecanju odu što dalje. Otvorena i zanimljiva utakmica. Naši momci su odigrali odlično protiv ekipe iz višeg ranga, na kraju je odlučila sreća. Mi se okrećemo prvenstvu. Ako nastavimo igrati na ovoj razini do kraja, možemo mnogim ekipama pomrsiti račune. Odigrali smo puno bolje nego protekla dva tjedna – zaključio je Antonio Ilijašević, koji je na klupi zamijenio bolesnog trenera Stjepan Plešu.

Rezovac – Suhopolje 2:2 – nakon jedanaesteraca 6:7

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”629716″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content