Koncertom i podjelom poklona završen još jedan dio ‘Suhopoljske božićne priče’: Nastavak u subotu, 11. prosinca zanimljivim programom

Prošle subote, paljenjem druge adventske svijeće, mještani Suhopolja ušli su u drugi tjedan adventa. Nakon toga, druženje su zajedno s brojnim gostima nastavili u perivoju ispred dvorca Janković uz grofovske delicije i ponudu domaćih proizvoda.

Svečanom ugođaju pridonijeli su i učenici Glazbene škole Jan Vlašimsky – područni odjel Suhopolje, koji su za sve okupljene izveli gitaristički i harmonikaški koncert. Božićni ugođaj naglasili su i kreativci lokalnih udruga, koji su posjetiteljima ponudili svoje rukotvorine. Bilo je za svakoga ponešto, a najmlađi su i ovaj put najviše uživali u prekrasno uređenoj kućici Djeda Mraza.

Jučer (ponedjeljak) je posjetom Svetog Nikole “ispisan” još jedan nastavak ‘Suhopoljske božićne priče’. Općina Suhopolje u suradnji s Turističkom zajednicom općine Suhopolje, pobrinula se da sva predškolska djeca, kao i učenici do 4. razreda osnovne škole dobiju poklon. U skladu s epidemiološkim preporukama, podjela darova organizirana je na više mjesta u općini i u različito vrijeme, o čemu su mještani obaviješteni putem Informativnog centra, službenih stranica i predstavnika mjesnih odbora.

Zavirite u fotogaleriju, donosimo djelić atmosfere ‘Suhopoljske božićne priče’, a organizatori vas ovim putem pozivaju na novo druženje, koje se nastavlja u subotu, 11. prosinca zanimljivim programom:

u 16:30 sati – paljenje treće adventske svijeće i blagoslov (ispod sata u centru)

od 17 do 19 sati – druženje uz božićne pjesme i gastronomsku ponudu (perivoj ispred dvorca Janković)

u 17:30 sati – KUU Suhopolje – nastup mlađih skupina

u 18:00 sati – nastup Suhopoljskih tamburaša

(www.icv.hr, nkl, TZ općine Suhopolje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content