Hrvatska danas ide po četvrtfinale SP-a: Bruno Petković starta od prve minute?

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 16 sati igra protiv Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru. Vatrene čeka težak ispit protiv momčadi koja je u grupnoj fazi srušila Njemačku i Španjolsku te osvojila prvo mjesto. 

Susret se igra na stadionu Al Janoub, koji prima 40 tisuća gledatelja, a glavni sudac je Marokanac s američkom putovnicom Ismail Elfath

Prema posljednjim informacijama iz Katara, izbornik Zlatko Dalić sprema dvije promjene u odnosu na ogled s Belgijom u posljednjoj utakmici grupne faze. Zbog viroze najvjerojatnije od prve minute nećemo gledati Bornu Sosu, na njegovo bi mjesto trebao uskočiti Borna Barišić, što je najavio i sam izbornik, piše HRT.

– Ako Sosa ne može tu je Borna Barišić koji kvalitetno radi i može ga dostojno zamijeniti. Odigrao je puno utakmica za reprezentaciju i mi mu vjerujemo – objasnio je Dalić.

Druga promjena u sastavu bi trebala biti u napadu, Marko Livaja bi trebao preseliti na klupu, a priliku od prve minute po prvi put na prvenstvu trebao bi dobiti Bruno Petković

(hrt.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content