“Kinom pod zvijezdama” započelo “Slatinsko ljeto 2016”

Prvom projekcijom filma „Crveni pas“ u sklopu manifestacije “Kino pod zvijezdama – Ljeto 2016.”, službeno je otvoreno „Slatinsko ljeto 2016.“

Kino pod zvijezdama otvorili su i okupljenima se obratili sa par prigodnih riječi ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Danijela Fabric Fabijanac, gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš i obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak.

Ovogodišnje prikazivanje filmova na otvorenom organizira Pučko otvoreno učilište Slatina u suradnji sa Gradom Slatina, Virovitičko-podravskom županijom i Turističkom zajednicom grada Slatine.

Da bi se brojni posjetitelji osjećali ugodno zaslužna su i brojna iznenađenja koja su i ove godine osigurana za svaku projekciju. Tih iznenađenja ne bi bilo bez brojnih sponzora ovogodišnje manifestacije a to su ove godine: Caffe bar Pinta, Prahin Inc., Mesoprerada, Karlovačka pivovara, Caffe bar Lopta, Sandrini kolači, frizerski salon „Elite“, frizerski salon „Best“, Caffe bar Strong, Građevinski obrt „Bilić“, Aurora obrt za usluge, Caffe bar Havana.

Svaki utorak do 30. kolovoza prošećite se do staroškolskog igrališta i uz uživanje u besplatnom filmu pod zvijezdama provjerite o kojim se iznenađenjima radi. Ono što možemo jamčiti u ime organizatora a na temelju iskustva od prošle godine, nećete biti razočarani.

(www.radioslatina.hr, foto: M. Kokorić)

screenshot-www.radioslatina.hr 2016-07-13 07-37-14

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content