Dinamo iz Kapele Dvora osvojio nogometni turnir „Srpnica 2018.“ u Bušetini

Nogometni klub „Bušetina 1947.“ proteklog je vikenda organizirao nogometni turnir “Srpnica 2018.”

Na turniru su sudjelovali županijski prvoligaš Graničar iz Okrugljače, jaki županijski drugoligaš Omladinac iz Korije, novi županijski drugoligaš Dinamo iz Kapele Dvora i domaća momčad, koja će od jeseni igrati u prvoj županijskoj ligi . Zbog sezone godišnjih odmora, ali i radnih obveza ekipe nisu bile kompletne. To ne znači da nismo vidjeli kvalitetan i atraktivan nogomet, niz lijepih poteza i uzbudljive utakmice.

Najneizvjesnija je bila finalna utakmica u kojoj je svaka momčad ispucala po deset udaraca s jedanaest metara, kako bi se dobio pobjednik. Za mnoge je pobjednik bio iznenađenje, ali je momčad iz Kapele Dvora odigrala kvalitetno i iskoristila sve pogreške svojih suparnika.

Rezultati poluzavršnice:

Graničar – Omladinac 1:1 – nakon penala 4:3
Bušetina 1947. – Dinamo 2:3

Utakmica za treće mjesto:

Omladinac – Bušetina 4:1

Finale:

Graničar – Dinamo 1:1 – nakon penala 8:9

Pehare svim ekipama i najboljim pojedincima, te zahvalnice gostujućim momčadima podijelio je predsjednik domaćeg kluba Zvonko Poldrugač.

Najbolji strijelac turnira bio je Vedran Grubić, član Omladinca iz Korije. Za najboljeg igrača proglašen je Saša Ivanešić, član Dinama iz Kapele Dvora, dok je najbolji vratar Mario Jerbić (Omladinac). Za najatraktivnijeg vratara proglašen je Mihael Mudrovčić (Graničar).

Nakon turnira uslijedilo je zajedničko druženje uz gledanje prijenosa reprezentativne utakmice sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Hrvatska – Danska, na igralištu.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”466363″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content