Župan Igor Andrović obišao radove na izgradnji ambulante u Čađavici

Virovitičko-podravski župan sa zamjenicima Darkom Žužakom i Marijom Klementom, načelnikom Općine Čađavica Mirkom Rončevićem, ravnateljom Doma zdravlja VPŽ Ivicom Fotezom, te direktorom tvrtke Građevinarstvo Horvat d.o.o. izvođačem radova, obišao je danas, 2. srpnja, ambulantu koja se gradi u Čađavici.

Župan Andrović bio je zadovoljan viđenim, kao i time što će Čađavica konačno dobiti suvremeno opremljenu novu ambulantu.

– Županija kao osnivač zdravstvenih ustanova nastavit će ulaganja u taj sektor, kao ovdje u Čađavici, kako bi svi žitelji županije imali što bolje uvjete liječenja – rekao je župan Andrović pri obilasku ambulante.

Načelnik Rončević najavio je završetak radova do mjeseca rujna ove godine.

– Ovaj smo projekt ostvarili u suradnji s Domom zdravlja VPŽ i Virovitičko-podravskom županijom. Čađavica i sada ima ambulantu, ali ista se selila iz prostora u prostor i nije imala potrebne uvjete za normalan rad. Procjena ukupne investicije je oko 1,800.000 kuna, odnosno 1,400.000 je izgradnja, a 400.000 kuna iznosit će opremanje prostora ambulante. Završetak radova, koji su za sada urađeni oko 80%, očekujemo do mjeseca rujna ove godine. Na radost mještana općine nova ambulanta će uskoro biti izgrađena čime će svi pacijenti imati kvalitetniju zdravstvenu uslugu – najavio je završetak radova načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević. (ADF)

IMG 7574 IMG 7566 IMG 7559 IMG 7557 IMG 7555 IMG 7547 IMG 7545 IMG 7540

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content