ROKOVO 2018. Djevojčice Tvin Virovitice i dječaci Valpovke osvojili turnir u mini rukometu

Na trgu Ljudevita Patačića, na parkiralištu ispred zgrade Virovitičko-podravske županije u organizaciji Rukometnog saveza Virovitičko podravske županije odigran je turnir u mini rukometu za djevojčice i dječake.

U konkurenciji djevojčica osam ekipa bilo je podijeljeno u dvije skupine. Obje skupine su bile dosta izjednačene i gol ili dva više ili manje su odlučivali o plasmanu. Pobjednici skupina igrali su za prvo mjesto, dok su drugoplasirane ekipe razigravale za treću poziciju.

IMG 6838 Custom

U susretu za treće mjesto Zrinski iz Čakovca uvjerljivo je pobijedio Valpovku iz Valpova 14:4. U finalu su se sastale ekipe Tvin Virovitice i Đurđevca. U regularnom vremenu utakmica je završila 4:4, pa se pristupilo izvođenju penala. Virovitička vratarka Ela Hajmaši obranila je odlučujući udarac Đurđevčanki i donijela svojoj ekipi prvo mjesto.

U konkurenciji dječaka igralo se liga sustavom. Prvo mjesto bez poraza osvojila je Valpovka, druga je bila Slatina, treća Viro Virovitica, a četvrti Daruvar.

IMG 6816 Custom

Posebne medalje dobili su najbolji vratari u obje konkurencije. Kod djevojčica to je bila Petra Petersdorfer iz Valpovke, a kod dječaka Juraj Kukić iz Viro Virovitice. Medalje i pehare najboljim ekipama i pojedincima podijelio je virovitički dogradonačelnik Damir Marenić.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”474363″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content