Gospodarski forum uoči 22. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo u četvrtak, 23. veljače

Aktivnosti u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo započet će, kao i ranijih godina, Gospodarskim forumom na kojem će biti predstavljena Zemlja partner 22. Viroexpa – Republika Češka. Forum će se održati u svečanoj dvorani “Viro” Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u četvrtak, 23. veljače u 15,30 sati.

Na Gospodarskom forumu će biti predstavljene osobitosti gospodarstva Virovitičko-podravske županije, kao i vanjskotrgovinska razmjena naše Županije s Republikom Češkom, a govorit će se i o mogućnostima poslovanja sa Češkom.

Pokrovitelji ovogodišnjeg sajma su Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova te Ministarstvo gospodarstva. Organizatori i pokrovitelji Viroexpa su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je tvrtka Viroexpo, a ovogodišnji sponzor je HPB.

(www.icv.hr; foto: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content