I ovog vikenda tri nove projekcije u kinu PARK: “Godzilla 2: Kralj zvijeri 3D”, “Ma” i “Aladin 3D SINK”

I ovog vikenda tri nove projekcije u kinu PARK:

GODZILA II : KRALJ ZVIJERI 3D
31.5. – 19h
1.6. – 16h

7.3.2019 15 16 49 godzilla 2
Izvorno ime: Godzilla: King of the Monsters
Redatelj: Michael Dougherty
Žanr: Akcijski, avantura, fantazija
Uloge: Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Sally Hawkins
Trajanje filma:
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Nova priča prati herojske poduhvate kriptozoološke agencije Monarch, dok se njezini članovi sukobljavaju s ogromnim čudovištima, uključujući i moćnu Godzillu, koja se sukobljava s Mothrom, Rodanom i ultimativnim neprijateljem troglavim Kingom Ghidorahom. Kada se ponovo uzdignu te drevne supervrste, za koje se smatralo da su samo mitovi, dolazi do borbe za prevlast, što će preživljavanje čovječanstva staviti pod veliki upitnik…

MA – 1.6. – 19h

12.4.2019 15 25 24 MA nov
Izvorno ime: Ma
Redatelj: Tate Taylor
Žanr: horor, triler
Uloge: Octavia Spencer, Luke Evans, Juliette Lewis, Allison Janney
Trajanje filma: 99 minuta
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Oskarovka Octavia Spencer je Sue Ann. Povučena žena iz Ohioa. Jednog dana joj pristupa Maggie (Diana Silvers), nova teenegerka u gradu, s zamolbom da kupi alkoholno piće za nju i njezine prijatelje. U tome Ann vidi priliku za stvaranje prijateljstva s novim mladim ljudima. Osim kupnje pića teenegerima nudi i svoju kuću (podrum) kao mjesto za partijanje. Ali postoji samo jedno pravilo. Da nikada se ne popnu na gornje katove kuće. Uskoro se svakodnevno partijanje počinje pretvarati u opsesiju i noćnu moru kako Ma (nadimak Sue Ann) počinje pokazivati svoju zlokobnu stranu, te se njezin podrum iz najboljeg mjesta za partijanje u gradu polagano počinje pretvarati u najgore mjesto na svijetu. Uz navedene u Ma glume i Juliette Lewis kao Maggieina mama, Luke Evans kao otac od jednog lokalnog klinca, Missi Pyle kao njegova djevojka, te McKaley Miller, Corey Fogelmanis, Gianni Paolo i Dante Brown kao Maggieini prijatelji.

ALADIN 3D SINK – 2.6. – 17h

6.3.2019 14 10 08 Aladdin
Izvorno ime: Aladdin
Redatelj: Guy Ritchie
Žanr: akcijski, avanturistički
Uloge: Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban, Nasim Pedrad, Billy Magnussen, Numan Acar
Trajanje filma:
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Uzbudljiva i dinamična adaptacija Disneyjevog animiranog klasika “Aladin” zanimljiva je priča o šarmantnom sitnom lopovu Aladinu, hrabroj i samozatajnoj princezi Jasmini te duhu iz svjetiljke koji je potencijalni ključ njihove budućnosti. Talentirani redatelj Guy Ritchie donosi nam romantičnu i glazbenu avanturu smještenu u fiktivni lučki grad Agrabah. U glavnim ulogama nalaze se duh koji se pojavljuje iz čarobne svjetiljke (Will Smith), šarmantna bitanga Aladin (Mena Massoud) te Jasmina (Naomi Scott), skromna i odlučna prinzeza slobodnog duha. Njihovoj pustolovini pridružuju se i magični čarobnjak Jafar (Marwan Kenzari), Sultan (Navid Negahban) koji je zabrinut za dobrobit i budućnost svoje kćeri Jasmine, Jasminina najbolja prijateljica (Nasim Pedrad) Dalia, zgodni i arogantni udvarač Princ Anders (Billy Magnussen) i Haskim (Numan Acar) kao Jafarov prvi pomoćnik i kapetan straže.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content