ČETIRI ZLATA I DVIJE BRONCE U 5. KOLU HALS-A Mario Bošnjaković osvojio zlato i srušio osobni rekord u utrci na 1500 metara

U Varaždinu je proteklog vikenda u organizaciji MAK Varaždin održano 5. kolo Hrvatske atletske lige Sjever.

Atletski klub Virovitica ostvario je nekoliko iznimnih rezultata. Tri prva mjesta u utrci na 400 metara u svojim godištima osvojile su: Lucija Zalović (2010. i mlađe), Nela Pleša (2009.) i Mia Teskera (2008.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

U istoj utrci u kategoriji limača Marko Šuper (2010. i mlađi) osvojio je 3. mjesto. Svi navedeni su poboljšali svoje osobne rekorde. Od zapaženijih rezultata kod limača treba još spomenuti: 4. mjesto Tene Jugović (2010. i mlađe) u skoku u dalj, 5. mjesto Mislava Jovanovića (2010. i mlađe) u skoku u dalj te 5. mjesto Kristijana Posavca (2010. i mlađe) u bacanje vortexa.

Kod starijih iskusnijih atletičara, najbolji atletičar  AK Virovitica Mario Bošnjaković opet je pokazao da je ovo njegova godina. Srušivši osobni rekord u utrci na 1500 metara osvojio je 1. mjesto. Treće mjesto u utrci na 600 metara u kategoriji mlađih kadeta osvojio je Petar Rajnović, kojemu je ovo bila i prva službena utrka u kojoj je branio boje virovitičkog atletskog Kluba. Treba spomenuti još i 4. mjesto Petre Gladović u utrci na 200 metara u kategoriji mlađe juniorke. Ekipno gledajući, limači su ostvarili fantastično 4. mjesto, a samo jedno mjesto slabije su limačice (5. mjesto) kao i mlađi kadeti (5. mjesto).

-Iskrene čestitke svoj djeci i trenerima koji su po iznimno nepovoljnim vremenskim uvjetima izborili nikad bolje rezultate za virovitičku atletiku. Ovo je još jedan izvrstan poziv da uključite svoje dijete u ovaj veseli i svakim danom sve brojniji sportski kolektiv – poručili su iz Atletskog kluba Virovitica.

(www.icv.hr, ts, AK Virovitica)