Za vrijednu donaciju knjiga Gradskoj knjižnici Orahovica pobrinula se Udruga dragovoljaca Hrvatskih obrambenih snaga

Udruga dragovoljaca Hrvatskih obrambenih snaga grada Orahovice odradila je jednu vrijednu donaciju Gradskoj knjižnici Orahovica.

Naime, ova braniteljska udruga knjižnici je donirala velik broj knjiga.

-Riječ je o knjigama i naslovima hrvatske i svjetske književnosti, onima s tematikom Domovinskog rata te još dosta korisnih naslova. Nadamo se kako će ova vrijedna donacija nadopuniti ionako vrijednu književnu građu naše knjižnice te pomoći u podizanju svijesti kulture naših sugrađana. Ovo je jedna inicijativa kako prema našim članovima da knjige koje imaju, ukoliko im ne trebaju, skupe, pa ćemo u ime Udruge ponovno donirati knjižnici, a isto tako i poticaj svim građanima da čuvaju knjige koje su velika vrijednost, a uvijek svoje zasluženo mjesto mogu pronaći na policama knjižnice – rekao je predsjednik UDHOS-a Orahovica Mirko Sekulić.

1109hosdonacija 3 Custom

Ravnateljica Gradske knjižnice Orahovica Jelena Mihelčić s oduševljenjem je primila ovu donaciju.

-Svaka knjiga je u našu knjižnicu dobrodošla. Gledajući knjige iz ove donacije, primijetila sam dosta naslova koje nam baš nedostaju u našoj građi, a posebno mi je drago što sam vidjela dosta naslova s tematikom Domovinskog rata što je dosta traženo. OD srca hvala Udruzi HOS orahovica na ovoj predivnoj donaciji – rekla je Mihelčić.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content