Gradskom muzeju Virovitica godišnja nagrada Hrvatskog muzejskog društva za stalni postav “Drveno doba”

Na svečanoj dodjeli nagrada Hrvatskog muzejskog društva za ostvarenja u 2019. godini, održanoj u petak, 16. listopada u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, Gradski muzej Virovitica dobio je godišnju nagradu u najznačajnijoj kategoriji – novi stalni postav.

Ova nagrada je posebna za sve djelatnike Muzeja jer ju dodjeljuje struka koja je, ne samo prepoznala stručni i predani rad djelatnika Gradskog muzeja Virovitica, nego i djelatnicima Muzeja odala priznanje za krunu muzejskog rada – novi stalni postav.

U nagradu je utkana predanost i kontinuirano razvijanje struke svih djelatnika Muzeja, bez obzira na različita područja koja pokrivaju, a posebno kontinuitet istraživanja, čuvanja i prezentacije baštine šire lokalne zajednice kao i komunikacije s posjetiteljima svih dobnih skupina.

U ime Muzeja nagradu je preuzela ravnateljica i viša kustosica Gradskog muzeja Virovitica, Mihaela Kulej, koja je zahvalila djelatnicima Gradskog muzeja Virovitica i svima koji su doprinjeli ostvarenju novog stalnog postava te Hrvatskom muzejskom društvu.

(Gradski muzej Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content