VIRKA s vodeće pozicije putuje u Vrbovec kod momčadi Petra Zrinskog, Lukša: Ove sezone ne bojimo se nikoga

Nakon uvjerljive pobjede u prvom kolu protiv momčadi Labrade kojom su zasjeli na vrh ligaške ljestvice, pred košarkašima virovitičke Virke prvo je gostovanje u novoj sezoni. Put ih ove nedjelje vodi u Vrbovec gdje će se u 2. kolu 2. MLS sastati s momčadi Petra Zrinskog.

Novi protivnik naših košarkaša nakon prvog kola nalazi se na 6. mjestu ligaške ljestvice. Proteklog vikenda poraženi su na gostovanju kod Vindije 78:76, iako su na poluvremenu vodili sa solidnih 10 poena prednosti.

Prošlo je nešto više od mjesec dana od posljednjeg okršaja ovih dviju ekipa u kupu Košarkaškog saveza Koprivničko – križevačke županije, gdje su Virkasi u dvorani OŠ Ivane Brlić – Mažuranić ostvarili pobjedu rezultatom 106:83, dok je u prošloj natjecateljskoj sezoni omjer 1:1, budući da su obije momčadi ostvarile pobjede na domaćem parketu.

S obzirom na prikazanu igru prošle nedjelje, virovitički košarkaši imaju vrlo dobre šanse za novu pobjedu.

– Bit će to potpuno drugačija utakmica nego ona prije mjesec dana. Momčad iz Vrbovca tada nije bila u trenažnom procesu kao što je sada. Igramo u gostima što znači da će biti teško, ali vjerujem u dobar rezultat, ove sezone ne bojimo se nikoga – rekao je trener Virke Dražen Lukša nakon prošlotjedne pobjede.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 18. listopada od 16 sati.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content