I Virovitičke košarkašice do 11 godina u polufinalu Prvenstva Hrvatske!

Čuda se događaju, kažu ljudi, ali ovakva doista rijetko. Nakon što su se njihove starije kolegice do 13 godina starosti plasirale u polufinale Prvenstva Hrvatske, isto je pošlo za rukom i njihovim mlađim kolegicama na Prvenstvu Hrvatske koje se ovaj vikend održava u Đurđevcu!

Pobjede na ekipom ŽKK Županje i ŽKK Zagreba, djevojke su postigle najveći uspjeh kluba u ovoj kategoriji kao i virovitičke košarke u istom uzrastu. Bili su to dani za pamćenje i puno toga je bilo na kocki do posljednjih trenutaka posljednje utakmice.

Brojni navijači Virovitičanki koji su pohrlili u Đurđevac i domaći Đurđevčani potrošili su svoja grla, a najčešća rečenica je bila “Ako me sad nije strefilo, ni neće”.

Prvo su igračice ŽKK Županje napravile veliko iznenađenje i pobijedile Košarkašku akademiju Anđe Jelavić u kojoj su Virovitičani burno i “slavonski” bodrili svoje prijatelje iz Županje, da bi nakon toga ŽKK Rovinj dobio ŽKK Zagreb i slavlje je moglo početi.

Pjevalo se i uživalo, a male heroine u svom stilu uputile su se u hostel da se pripreme za sutrašnje dvije utakmice. Tako je to u sportu, nema uspjeha bez odricanja i poštivanja pravila klupske discipline i tko to zna, taj i ostvari ovakav uspjeh.

ŽKK Virovitica – ŽKK Županja 41:26
ŽKK Virovitica – ŽKK Zagreb 31:23

(www.icv.hr, foto: D. Domišljanović)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content