Popularni Djeda Mrazovi na biciklima i ove godine poklonima razveselili najmlađe Orahovčane

I ove su godine popularni Djeda Mrazovi na biciklima razveselili najmlađe Orahovčane. Naime, riječ je o momcima velikog srca iz Orahovice, koji već devet godina zajedno skupljaju novce i kupuju slatke poklone te ih srcem darivaju djeci, i po njihovoj želji sve što kažu, kažu zajedno.

-Nismo željeli zaustaviti tradiciju, ali zbog svih ovih problema s koronavirusom, okupili smo se nas šestorica i dovezli biciklima pred dječji vrtić Palčić u Orahovici gdje smo podijelili mnoštvo paketa, a posebno smo sretni što smo vidjeli koliko je naš posjet razveselio djecu, to je najveća i neprocjenjiva nagrada. S ovim nismo završili za ovu godinu, na Badnjak ćemo postaviti štand na mjestu gdje je i započela ova ideja, ispred Caffe bara Sokol gdje će svoje slatke poklone moći dobiti djeca orahovačke osnovne škole. Svoj djeci i svim građanima Orahovice želimo sretan Božić – poručili su orahovački humani Djeda Mrazovi na biciklima.

Djedice 3

Da su mali Palčići bili više nego sretni potvrdio je odgajatelj u vrtiću Hrvoje Jergović.

-Bila je prekrasno, djedice su oduševile djecu, a posebno što su došli na biciklima, to im je bilo iznimno zanimljivo. Hvala ovim sjajnim dečkima od srca, jer ovo što oni rade svake godine je vrijedno svake pohvale i divljenja – rekao je Jergović.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content