Nagrađeni najbolji učenici Osnovne škole Mikleuš: Načelnik Grabar uručio im prigodne poklone

U četvrtak, 17. lipnja načelnik općine Mikleuš Robert Grabar pozvao je najbolje učenike OŠ Mikleuš u Općinsku vijećnicu i nagradio njihov rad, trud i zalaganje tijekom školske 2020./2021. godine.

U pratnji ravnatelja i pedagoginje po svoju nagradu došli su: Matko Bulava iz 1. razreda, Karlo Sabo iz 2. razreda, Paola Dunković iz 3. razreda, Matea Funtek iz 4. razreda, Eva Dunković iz 5. razreda, Gabrijel Dubaić iz 6. razreda, Ivona Troha iz 7. razreda i Ivan Cingel iz 8. razreda. Nagradu za učenicu Niku Dorinka iz 2. razreda Područne škole Četekovac preuzela je učiteljica Nikolina Kelava.

2 4

Učenici su se obradovali darovima, a načelnik Grabar im je poručio da se i dalje trude, uče i budu uspješni u svom osnovnoškolskom obrazovanju. Učeniku Ivanu Cingelu poželio je sreću u srednjoj školi, a Ivan je načelniku u ime svih nagrađenih učenika zahvalio na podršci i nagradama.

Učenici 3. razreda napravili su plan što bi oni da su načelnici napravili u općini Mikleuš pa je Paola plan prezentirala načelniku. Načelnik je rekao da su planovi jako dobri i slični njegovima te im ispričao što sve planira ostvariti u budućem razdoblju.

(www.icv.hr, OŠ Mikleuš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content