Obiteljski centar Virovitica – Područna služba Virovitičko-podravska organizira niz aktivnosti u povodu Međunarodnog dana obitelji

Međunarodni dan obitelji obilježava se svake godine 15. svibnja. Svjesni važnosti i uloge obitelji, njene nezamjenjivosti za odrastanje i razvoj svakog djeteta, izgradnju međuljudskih odnosa i razvoja društva u cjelini, bez obzira na vrijeme i okolnosti, oblike obitelji i običaje pojedine društvene zajednice bilo gdje u svijetu, proglasili su ga 1994. godine Ujedinjeni narodi. Prilika je to da se prisjetimo zašto se obitelj naziva temeljnom jedinicom društva i podsjetimo koliko je važno njegovati odnose u obitelji.

Obiteljski centar Virovitica – Područna služba Virovitičko-podravska, s prijateljima i suradnicima, ove godine organizira niz aktivnosti kojima planira obilježiti ovaj dan.

Utorak, 7. svibnja u 17:00 sati, u suradnji s Udrugom “Budi mi prijatelj”, radionica za korisnike i članove obitelji, u prostorijama udruge u Virovitici (Pejačevićeva 2).

Četvrtak, 9. svibnja u 09:00 sati, online radionica za roditelje koji odgajaju djecu u zahtjevnijim okolnostima pod nazivom “Rastimo zajedno online”. Radionica će biti održana u Obiteljskom centru Virovitica – Područna služba Virovitičko-podravska (Zvonimirov trg 2).

Utorak, 14. svibnja u 15:30 sati, u suradnji s Dječjim vrtićem “Čarobna šuma”, predavanje za roditelje pod nazivom “Zašto je obitelj važna”, u prostorijama vrtića u Špišić Bukovici.

Srijeda, 15. svibnja od 16:00 do 18:00 sati, centralna proslava Međunarodnog dana obitelji u suradnji s Dječjim vrtićem “Cvrčak” i Gradom Virovitica. Poslijepodnevno druženje obitelji u dvorištu vrtića (zgrada III, Trg Ante Starčevića, Virovitica).

Četvrtak, 16. svibnja u 09:00 sati, online radionica za roditelje koji odgajaju djecu u zahtjevnijim okolnostima pod nazivom “Rastimo zajedno online”. Radionica će biti održana u Obiteljskom centru Virovitica – Područna služba Virovitičko-podravska (Zvonimirov trg 2).

Utorak, 28. svibnja u 17:00 sati, u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Virovitica, Obiteljski ZOOM – Predavanje za javnost pod nazivom “Uloga obitelji u razvoju djece”. Predavanje će biti održano u virovitičkoj Knjižnici.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content