„Slavonija i Podravina, wine not!?“: Popunjena sva mjesta za vinski ciklus „Vino i poezija“ koji će se održati u Grabrovnici

Ovogodišnje drugo izdanje vinskog festivala „Slavonija i Podravina, wine not?!“, koji je započeo početkom rujna, završava u Grabrovnici, 1. listopada s početkom u 19 sati, u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića.

Manifestacija Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije postaje sve popularnija, pa tako iz Interpretacijskog centra Kuća Petra Preradovića javljaju kako su popunjena sva mjesta za posljednji vinski ciklus „Vina i poezije“.

U subotu, 1. listopada u Grabrovnici, uz glazbenu pratnju sastava The Fusion, članovi LK Duga slikat će u tehnici crnog vina, a enologinja Ivana Nemet otkrit će bogat spektar boja, okusa i mirisa u čaši. Odabrana vina savršeno će se sljubiti s finim podravskim zalogajima nagrađivanog restorana Zlatni klas iz susjednog mjesta Otrovanca. Uz poruku „Vidimo se dogodine“ završit će ovogodišnje drugo izdanje vinske manifestacije „Slavonija i Podravina, wine not!?“.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content