Rengel i Sinjaković poentirali za novu pobjedu Virovitice, slavila i Pitomača: Babec predvodio Lukač do pobjede protiv Rezovca

Donosimo rezultate danas odigranih nogometnih utakmica klubova s područja Virovitičko-podravske županije.

3. NL SJEVER

VIROVITICA – MEĐIMURJE 2:0

Virovitički “narančasto-crni” ugostili su Međimurje iz Čakovca u borbi za nove bodove koji bi ih ostavili u igri za bijeg s posljednjeg mjesta, a igrači Krešimira Crvenke to su i ostvarili. Ronaldo Rengel “probio” je gostujuću obranu u 21. minuti, a, ispostavit će se konačnih 2:0, postavio je Davor Sinjaković u 39. minuti utakmice. Imali su gosti priliku za smanjenje rezultata dvije minute kasnije nakon Sinjakovićeva gola, no kazneni udarac nije iskoristio Niko Ivančić.

PITOMAČA – PODRAVINA LUDBREG 3:1

Nogometaši Pitomače slavili su na domaćem terenu u ogledu s Podravinom iz Ludbrega. Momčad Ivana Presečana do vodstva je došla već u 7. minuti kada je gostujućeg vratara matirao Patrik Kvrgnjaš, a do odlaska na odmor prednost je udvostručio Luciano Kajzogaj. Podravina se u utakmicu vratila u 53. minuti kada je na 2:1 smanjio Giovanny De Moraes Gomes, no do izjednačenja i preokreta gosti nisu mogli doći. Točku na “i” u ovoj utakmici postavio je Kajzogaj svojim drugim golom u drugoj minuti sudačke nadoknade.

4. LIGA BJ-KC-VT

GRANIČAR LEGRAD – SLATINA 0:3

Nogometaši Slatine gostovali su danas u Legradu gdje ih je dočekala momčad Graničara. Nakon prvih 45 minuta mreže su mirovale, no u nastavku su Slatinčani s tri zgoditka riješili pitanje pobjednika. Strijelci za Krsnikovu momčad bili su Matija Bubaš u 58., Matej Potočki u 66. i Dominik Bogati u 81. minuti utakmice.

Igrač utakmice: Matej Kupres

SLOGA – PODRAVAC VIRJE 1:0

Do minimalne pobjede došla je i Sloga koja je na svom terenu ugostila Podravac iz Virja. Jedan zgoditak bio je dovoljan domaćoj momčadi za pobjedu, a njega je postigao Rafael Da Silva Alef u 74. minuti utakmice.

Igrač utakmice: Alef Rafael Coelho Da Silva

PREMIJER ŽNL

LUKAČ 05 – REZOVAC 4:2

Lukač 05 riješio je pitanje pobjednika u utakmici protiv Rezovca već u prvih 45 minuta. Ivan Egri doveo je domaćine u prednost u 20. minuti, a raspoložen je danas bio Antonio Babec koji je postigao tri pogotka, u 25., 27. i 33. minuti. U nastavku su Rezovčani tek ublažili poraz, a golove su postigli Marin Đurđević u 66. i Dario Kovačević u 79. minuti. 

SUHOPOLJE – ZRINSKI NOVA BUKOVICA 5:2

U drugoj utakmici 22. kola Suhopolje je na stadionu Park dočekalo Zrinski iz Nove Bukovice. Grofovi su u vodstvo došli u trećoj minuti autogolom Maria Komaromia, a to je ujedno bio i jedini gol u prvom poluvremenu. Deni Kucljak u 50. je minuti povećao na 2:0, smanjio je Robert Šomođi u 65., a već minutu nakon dva gola prednosti vraća Ivan Ibriks. Još je jednom Zrinski smanjio golom Silvia Matote u 76., Kucljak svojim drugim golom dvije minute kasnije vraća Suhopolju nešto sigurniju prednost, a konačnih 5:2 potavio je Dario Podnar sedam minuta prije kraja.

1. ŽNL

PLAVI – SVETI ĐURAĐ 1:1

Plavi i Sveti Đurađ podijelili su danas bodove u Jugovom Polju. Gosti su nakon osam minuta imali prednost na svojoj strani, za nju se pobrinuo Ivan Ćavarušić, dok je konačnih 1:1 postavio Sinan Nika u 28. minuti utakmice.

2. ŽNL ZAPAD

GRADINA – ARŠANJ 1:12

Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je Aršanj na gostovanju u Gradini gdje je slavio s visokih 12:1. Po tri gola za goste postigli su Igor Miota, Marin Šubić i Ivan Kožarić, a po jednog Dominik Maresić, Hrvoje Filipović i Alen Tandarić. Jedini strijelac za Gradinu bio je Tihomir Šarić. Valja napomenuti kako je Gradina utakmicu počela sa 10 igrača na terenu, a završila s osam.

BUŠETINA 1947 – SLOGA DUGO SELO LUKAČKO 1:1

Bušetina 1947 na svom je travnjaku otkinula bod drugoplasiranoj momčadi lige. Domaćine je u prednost doveo Fran Moslavac u 7. minuti utakmice, dok je izjednačujući pogodak postigao Sanju Dhamel u 58.. Dodajmo i kako su domaćini od 22. minute igrali s igračem manje budući da je “pocrvenio” Mario Majstorović.

OTROVANEC – STARA BREZOVICA 0:0

Treća utakmica kola odigrana je u Otrovancu između istoimene domaće momčadi i Stare Brezovice, a ta je utakmica završena bez golova.

2. ŽNL ISTOK

STANDARD – PAPUK OSJEČKO 1664 -:-

Standard je danas na svom terenu trebao odigrati utakmicu protiv orahovačkog Papuka, no gosti nisu doputovali na utakmicu te bi domaćinu bez borbe trebala biti dodijeljena tri boda.

(www.icv.hr, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content