Održana 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine: Jednoglasno usvojene sve točke dnevnog reda

Sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine započeta 10. veljače, jučer (petak) je nastavila s radom uz nazočnost 12 gradskih vijećnika koji su svoj posao ovog puta odradili u samo sat vremena.

Sjednica, pod predsjedanjem predsjednika Gradskog vijeća Tome Tomića, nastavljena je tamo gdje je stala, odnosno na četvrtoj točki dnevnog reda, te su gradski vijećnici odmah na početku jednoglasno donijeli Program mjera poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području grada Slatine za 2023. godinu uz prethodno, također jednoglasno, prihvaćena tri amandmana Kluba vijećnika SDP-FOKUS. I sve ostale točke koje su se našle na dnevnom redu sjednice prihvaćene su jednoglasno.

Tako su gradski vijećnici donijeli Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Gradske razvojne agencije Slatine i Program rada Gradskog vijeća Grada Slatine za 2023. godinu. Prihvatili su informaciju o izvršenju Programa rada Gradskog vijeća Grada Slatine u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2022. godine i izvješće o stanju provedbe Godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje grada Slatine za 2022. godinu, te usvojili isti za 2023. godinu.

Pod posljednjom točkom dnevnog reda, pitanja i prijedlozi, Klub vijećnika HDZ-HSLS postavio je svojih 15 pitanja koja nisu “stala” u aktualni sat u prvom dijelu sjednice.

Jedno od pitanja bilo je vezano za posljednji natječaj za zapošljavanje na radno mjesto pomoćni djelatnik za njegu, skrb i pratnju djece u Dječjem vrtiću Zeko i kompetenciju zaposlenih djelatnica, te upražnjeno mjesto ravnateljice vrtića, gdje smo doznali da je na mjesto v. d. ravnateljice zaposlena Helena Hegediš.

(www.icv.hr, adf, mf, foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content