Boćarski klub Doljani pobjednik 17. memorijalnog turnira u čast poginulom hrvatskom branitelju Damiru Hornungu

U organizaciji Boćarskog kluba Doljani, na boćarskom igralištu na Trgu Damira Hornunga, jučer (subota) je odigran 17. memorijalni boćarski turnir u čast ovom poginulom hrvatskom branitelju.

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa: Dalmatinac Bukvik, Smrik Golobrdci, WELS Velimirovac, Lipik, Župa Dubrovačka Dubrovnik, Tenja, HVIDR-a Orahovica i domaćin Doljani. 

Ekipe su bile podijeljene u dvije skupine, a potom su odigrani susreti poluzavršnice, završnice i susret za treće mjesto. Nakon velike borbe, pobjedu je odnio domaćin, Boćarski klub Doljani, drugo mjesto pripalo je Boćarskom klubu Smrik iz Golobrdaca, a broncu su oko vrata stavili boćari Dalmatinca iz Bukvika.

Foto 1 6

U pojedninačnim rezultatima, najbolji izbijač bio je Željko Kovačević iz Golobrdaca, dok je najbolje valjao domaći boćar iz BK Doljani, Marin Tomac.

-Što reći na kraju nego da smo svi pobjednici, jer smo odigrali još jedan turnir za našeg heroja Damira Hornunga. Hvala od srca svima, a posebno našim velikim prijateljima iz Dubrovnika koji su i ove godine potegli stotine kilometara da bi bili s nama i poklonili se Damiru. Siguran sam da se svi zajedno vidimo i iduće godine – rekao je u ime BK Doljani prvotimac i predsjednik Nadzornog odbora, Miroslav Matek.

Turnir je, podsjetimo, otvorio gradonačelnik Orahovice Saša Rister, a više fotografija možete vidjeti OVDJE.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content