OPĆINA LUKAČ Završena izgradnja pješačke staze u Terezinom Polju

U Terezinom Polju, naselju u općini Lukač prije ugovorenog roka završena je izgradnja pješačke staze Terezino Polje Istok II, nakon provedenog postupka javne nabave kao najpovoljniji ponuditelj izabrana je tvrtka PRAJO BETON d.o.o. iz Lukača.

Ukupna vrijednost navedenih radova je 66.359,68 eura, Općina Lukač prijavila je navedeni projekt na „ Program održivog razvoja lokalne zajednice „ Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije gdje su odobrena sredstva za sufinanciranje u iznosu od 25.000,00 eura, ostatak sredstava osiguran je u Proračunu Općine Lukač.

Kako se naselje Terezino Polje nalazi uz Državnu cestu D5 gdje je vrlo gust promet, izgradnja pješačke staze omogućiti će sigurnije kretanje pješacima, a posebno najmlađim sudionicima prometa.

Završetkom radova na fazi Istok II završena je izgradnja pješačke staze u Terezinom Polju, ukupna vrijednost izvedenih radova I i II faze iznosi ukupno 174.796,82 eura.

Općina Lukač je u pripremi projektne dokumentacije za izgradnju nogostupa u naseljima, Brezik, Turanovac, Dugo Selo Lukačko, Veliko Polje i Budrovac Lukački.

(www.icv.hr, Općina Lukač)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content