OPĆINA LUKAČ Završena izgradnje pješačke staze u Terezinom Polju – istok 1

U Općini Lukač u naselju Terezino Polje završena je izgradnja pješačke staze Terezino Polje – istok 1. Nakon provedenog postupka Javne nabave kao najpovoljniji ponuditelj izabran je zidarski obrt Škeljka iz Brezika koji je i prije ugovorenog roka završio navedene radove.

Ukupna vrijednost radova je 108.437,15 eura, koji su u iznosu od 88.693,66 eura sufinancirani sredstvima Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, dok je ostatak osiguran u Proračunu Općine Lukač za 2023. godinu.

Općina Lukač javila se na 6. Natječaj Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten” za provedbu tipa operacije 2.1.1. „Razvoj opće društvene infrastrukture u svrhu podizanja kvalitete života stanovnika LAG-a, svrha ovog natječaja je poboljšanje životnih uvjeta u ruralnim sredinama, doprinos atraktivnosti sela i njegovom razvojnom potencijalu za druge aktivnosti te poticanje rasta i društveno – ekonomske održivosti kroz potporu ulaganjima u osnivanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturu, te pripadajuću infrastrukturu.

(Općina Lukač)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content