ROKOVO 2023. Na županijskom teniskom turniru pojedinačno najbolji Kristijan Petrinić, u konkurenciji parova slavili Klun i Slobodinski

Proteklog vikenda, na teniskim terenima Sportskog centra TVIN, a u sklopu ovogodišnjeg programa proslave Dana grada Virovitice, odigran je Županijski teniski turnir “Rokovo 1234 Kup” u pojedinačnoj i konkurenciji parova.

Nakon niza zanimljivih i neizvjesnih mečeva, u pojedinačnoj konkurenciji u finalu Kristijan Petrinić svladao je Svena Gabora rezultatom 6:0, 6:2.

U konkurenciji parova, Toni Slobodinski i Alen Klun bili su bolji od para Vatroslav Šrajer i Dino Zavada rezultatom 6:7, 7:6 i 10:4.

Pehare najboljim pojedincima i parovima podijelili su predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Josip Škrablin i predsjednik Sportske udruge TVIN Zoran Zec.

Organizaciju turnira, koji je ove godine privukao rekordan broj igrača, potpisuju Teniski savez Virovitičko-podravske županije i TK TVIN Virovitica.

-Ove godine prijavilo se pedesetak igrača, time smo oborili dosadašnji rekord. Zadovoljni smo odazivom, organizacijom, kao i mečevima u kojima su gledatelji mogli vidjeti dobar tenis i pregršt odličnih poteza. Turnir je odigran u dva dana, a posebno atraktivno bilo je prvog dana, kada se igralo pod svjetlima reflektora do kasnih noćnih sati. Nadam se da su svi uživali i da se iduće godine vidimo u možda još većem broju – rekao nam je predsjednik Teniskog saveza Virovitičko-podravske županije Saša Felendeš.

(www.icv.hr, ts, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content