Mlade virovitičke košarkašice ovaj vikend na završnici Prvenstva Hrvatske u Đurđevcu

Nakon iznimnog uspjeha i plasmana njihovih starijih kolegica u polufinale Prvenstva Hrvatske do 13 godina starosti, košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Virovitice do 11 godina, popularni “malci”, ovog vikenda sudjeluju na završnici Prvenstva Hrvatske u košarci koja će se održati u Đurđevcu.

Iako ždrijeb nije mazio Virovitičanke, sigurni smo da će djevojčice dati sve od sebe kako bi što bolje prezentirali virovitički sport.

Prvu utakmicu virovitičke košarkašice igraju u petak u 15 sati protiv ekipe ŽKK Županja, a nakon toga u 18:45 kontra ekipe Košarkaške akademije Anđe Jelavić, naše proslavljene reprezentativke.

U subotu su na rasporedu također dvije utakmice. U 9 sati djevojke igraju protiv ekipe ŽKK Zagreb, da bi se u 16 sati sastale s ekipom KK Rovinj. U nedjelju se igraju utakmice za plasman.

Na kraju svakako treba istaknuti da je ŽKK Virovitica jedini klub u Hrvatskoj koji se do sada plasirao na sve završnice prvenstava Hrvatske u ovoj dobnoj kategoriji što dovoljno govori o kontinuiranom i kvalitetnom radu u klubu. Biti među deset najboljih u Hrvatskoj samo po sebi veliki je uspjeh, a svaka eventualna stepenica više razveselila bi sve istinske zaljubljenike u košarku u Virovitici.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content