Još jedno uhićenje zbog marihuane: Evo što je sve policija pronašla tijekom pretrage

U subotu, 30. rujna policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske su provodeći kriminalističko istraživanje u šumskom području kod Brezovice u općini Gradina, u nasadu indijske konoplje zatekli 52-godišnjaka. Muškarac je uhićen, a na mjestu događaja pronašli su i privremeno oduzeli 14 biljaka indijske konoplje visine 120 cm -do 390 cm, te osušene obrezane grane biljke indijske konoplje s cvjetnim vrhovima težine oko 13.740 grama, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru izvršena je pretraga doma i drugih prostora kojima se koristi i u kojima prebiva muškarac, u pretrazi je sudjelovao i pas za detekciju droge, koji je markirao zelenu biljnu materiju nalik na marihuanu težine oko 37,9 grama koja je privremeno oduzeta od muškarca.

Zbog počinjenog kaznenog djela “Neovlaštena proizvodnja i promet drogama” protiv 52-godišnjaka je podnesena kaznena prijava, muškarac je predan pritvorskom nadzorniku, nakon čega je sproveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici, stoji u priopćenju policije.

(PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content