Obitelj malog Frana koji se liječi u Pragu: Sredstva je prikupljeno više no što trebamo, višak ćemo donirati drugoj obitelji u potrebi

Za pomoć petogodišnjem Franu Rešetaru iz Špišić Bukovice, koji boluje od zloćudnog tumora na mozgu i trenutno je s roditeljima u Pragu (Češkoj), gdje će, nakon dvije operacije u Hrvatskoj, pristupiti invazivnoj protonskoj terapiji, prikupljeno je dovoljno sredstava.  

Potvrdila nam je to Kristina Rešetar, Franova majka, koja je od srca zahvalila svima koji su donirali potrebna sredstva za smještaj obitelji u Pragu, dok Fran prolazi ovu invazivnu terapiju i zbog koje će u Češkoj morati biti puna dva mjeseca. 

Akcija prikupljanja sredstava organizirana je s ciljem da se u tom periodu pokriju troškovi smještaja za obitelj, što je postignuto. Obitelj je, dirnuta brigom i ljubavlju dobročinitelja, zamolila da prenesemo informaciju kako je prikupljeno dovoljno sredstava za njihove potrebe te da se novac više ne uplaćuje na njihov račun. 

-Zahvaljujući vašoj dobroti prikupljeno je dovoljno sredstava za naredna dva mjeseca našeg boravka u Pragu s Franom, stoga molimo sve da obustave uplate. Sav višak koji nam ostane proslijedit ćemo roditeljima i djetetu kojemu će, kao i nama, to biti potrebno. Od srca zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i bili s nama u ovim trenutcima – rekla je Kristina Rešetar. 

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content