2. ŽNL ZAPAD Aršanj pobjedom ušao u nastavak sezone, slavila i Bušetina 1947: Podjela bodova u Brezovici

Nogometaši Aršanja pobjedom su ušli u proljetni dio natjecanja 2. ŽNL Zapad. Iako se domaća momčad našla u zaostatku u 10. minuti, kada je za vodstvo ŠN Graničar Bušetine pogodio David Ribić, već do odlaska na odmor momčad iz Sedlarice došla je do prednosti od 3:1, a sva tri zgoditka postigao je Ivan Kožarić. Igor Miota povisio je na 4:1 nakon deset minuta igre u drugom dijelu, a neizvjesnost su u utakmicu svojim golovima u 70., odnosno 75. minuti, vratili Alen Fučkar i Patrik Pankasz. Do kraja se rezultat ipak nije mijenjao, tako da je Aršanj došao do nova tri boda.

Pobjedu je ostvarila i Bušetina 1947 koja je kod kuće bila bolja od Otrovanca. Michael Fučkar pogodio je za 1:0 u 7. minuti, prednost domaćina povisio je Patricio Munjeković u 22., dok je konačan rezultat utakmice postavio Ivan Mikolčić tri minute prije kraja.

U posljednjoj utakmici kola bodove su podijelili Stara Brezovica i Turnašica. Tomislav Tišljar doveo je goste u vodstvo u 12. minuti, za preokret se pobrinuo Ante Gradinjan svojim golovima u 32. i 62. minuti, dok je bod gostima osigurao Bernard Blažinčić tri minute prije kraja susreta.

tabl

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content