2. HRL SJEVER Županijski derbi za kraj sezone: Rukometašice Pitomače sutra dočekuju 1234 Viroviticu

Ovog vikenda igraju se posljednje dvije utakmice 2. HRL Sjever. U utakmici 22. kola Đurđevčanke će danas ugostiti Garešnicu od 16 sati, a sutra se u isto vrijeme igra županijski derbi između Pitomače i 1234 Virovitice.

Manje-više sve je poznato. Prvakinje su rukometašice Zeline, posljednje mjesto zauzela je druga ekipa Bjelovara, Đurđevčanke današnjom pobjedom mogu doći do drugog mjesta, dok će se Pitomača i 1234 Virovitica boriti za peto mjesto. 

Virovitičanke su nakon dugog niza poraza uhvatile ritam, u posljednjih pet kola bodove su ispustile jedino u Koprivnici kod Podravke 2 Lino koja je slavila s 27:25, dok su na svom terenu remizirale s prvakinjama 35:35.

I Pitomačanke se imaju čime pohvaliti ove sezone. Od posljednjeg jesenskog kola upisale su šest pobjeda u nizu, a ovaj dvoboj dočekuju s dva uzastopna poraza, od Garešnice u gostima te kod kuće protiv Zeline.

Solidni rezultati i jedne i druge ekipe u nastavku prvenstva garancija su za dobar rukomet, motiva zasigurno ne nedostaje, pogotovo kod lavica koje će pokušati uzvratiti za poraz u prvom ovosezonskom međusobnom dvoboju.

Utakmica između Pitomače i 1234 Virovitice igrat će se u dvorani OŠ Petra Preradovića, kako je već spomenuto, u 16 sati.

tablica 11

(www.icv.hr, mra)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content