3. NL SJEVER Pitomača u nadoknadi ostala bez boda u Svetom Martinu na Muri

Derbi 16. kola 3. nogometne lige Sjever igrao se u Svetom Martinu na Muri između vodećeg Poleta i drugoplasirane Pitomače.

Na samom početku utakmice, u drugoj minuti, ozlijedila su se dva gostujuća igrača. Međusobno su se glavama sudarili Ivan Begović i Luciano Kajzogaj. Begović je odmah završio na šivaju u bolnici, dok je Kajzogaj uspio odigrati do odmara, pa je i on završio kod liječnika.

Usprkos dobroj igri u prvom dijelu utakmice mreže su mirovale. Najubojitiji igrač Pitomače Marko Matančić u 68. minuti doveo je svoju momčad u prednost. Nikola Barat u 76. minuti poravnao je rezultat na 1:1, a dvije minute kasnije najbolji igrač u gostujućim redovima Boško Kosanović morao je napustiti teren zbog drugog žutog kartona.

I s igračem manje na terenu momčad trenera Ivana Presečana nije se predavala. Kada se već vjerovalo da će susret završiti podjelom bodova, domaći igrači iskoristili su jednu gostujuću pogrešku u četvrtoj minuti sudačke nadoknade i zgoditkom Nine Patafte došli do pobijede i tri boda.

– Odigrali smo odlično, međutim za iduću utakmicu vjerojatno smo ostali bez četvorice igrača. Zbog kartona neće moći zaigrati Leon Šantek i Boško Kosanović, dok je upitan nastup ozlijeđenih Ivana Begovića i Luciana Kajzogaja- pomalo rezignirao izjavio je trener Pitomače Ivan Presečan.

Polet Sveti Martin na Muri – Pitomača 2:1
Najbolji u gostujućim redovima: Boško Kosanović

tablica 11

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content