PREMIJER ŽNL Vodeći sigurno do bodova: Četekovčani iznenadili Rezovac, remi u Crncu

Prvu utakmicu 15. kola Premijer županijske nogometne lige odigrali su na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju vodeće Bratstvo i Zrinski iz Nove Bukovice.

Igrači trenera Elvisa Vinaka odlično su ušli u susret te je nakon prvih dvadesetak minuta bilo 3:0. Zgoditke su postigli Mateo Pšihistal u šestoj, Dino Milinović u 14. i Filip Rebić u 19. minuti. Rezultat prvog dijela postavio je Antonio Paulović dvije minute prije odlaska na odmor. U četvrtoj minuti nastavka svojim drugim zgoditkom Mateo Pšihistal podiže domaću prednost na 5:0. Konačnih 5:1 postavlja Matej Bračun u 57. minuti.

– Kvalitetno smo odigrali utakmicu. Danas bi pobijedili i puno jaču momčad od Zrinskog. Napadači su bili raspoloženi, a prvo ime u momčadi bio je Antonio Paulović koji je uz pogodak bio i asistent- rekao je trener Bratstva Elvis Vinak.

Bratstvo Gornje Bazje – Zrinski Nova Bukovica 5:1
Igrač utakmice: Antonio Paulović

Nakon neizvjesne utakmice u Milanovcu, Mladost je na svom terenu u Čačincima furiozno ušla u utakmicu s Borovom. U prvom dijelu domaći nogometaši postigli su tri pogotka. Strijelci su bili Marin Zuanović u 12., Marin Čavić u 32. minuti iz igre te u 43. minuti s bijele točke. Igrači Mladosti su i u nastavku tri puta pogodili mrežu Borove. Strijelci su bili Matej Rukavina u 47., Florijan Rupčić u 56. i Marin Zuanović u 59. minuti. Jedini gostujući pogodak postigao je Dominik Hodak u 75. minuti.

Mladost Čačinci – Borova 6:1
Igrač utakmice: Marin Čavić

Suhopolje je s dva pogotka došlo do pobjede u Mikleušu nad istoimenom domaćom momčadi. Prvi pogodak postigao je Mitar Todorović u 37. minuti, dok je drugi djelo najboljeg igrača utakmice Ivana Ibriksa u 49. minuti.

Mikleuš – Suhopolje 0:2
Igrač utakmice: Ivan Ibriks

Na stadionu Kurija u Kapela Dvoru, nakon nekoliko propuštenih prigoda, Dinamo je poveo pogotkom mladog i talentiranog Dominika Sambola dvije minute prije odlaska na odmor. U drugom dijelu gosti iz Voćina korite opuštanje domaćih igrača te su pogotkom Ante Đorđevića poravnali na 1:1 u 64. minuti. Pitanje pobjednika riješio je Stjepan Rajnović golovima u 80. i 83. minuti. Prevagu na sredini terena donio je igrač Dinama Mateo Lončar.

Dinamo Kapela Dvor – Voćin 3:1
Igrač utakmice: Mateo Lončar

Lukač 05 na gostovanju kod Slavonije u Sladojevcima poveo je zgodicima Josipa Šoštara u drugoj i 16. minuti. U 32. minuti domaći igrač Zlatko Miler smanjio je gostujuću prednost na 2:1. Pitanje pobjednika riješili su svojim golovima najmlađi igrači u gostujućoj momčadi, Luka Skupnjak u 54. i David Željko Mihelčić u 70. minuti. Domaći poraz na kraju je ublažio Ivo Jukić minutu prije kraja utakmice.

Slavonija Sladojevci – Lukač 05 2:4
Igrač utakmice: Josip Šoštar

Rezovac je na svom Laništu želio doći do prve proljetne pobjede, međutim duge lopte nisu bile ubojite za obranu Dinama iz Četekovca. Goste je u prednost doveo hitronogi Leon Kokoška, a u drugom dijelu gostujuću pobjedu potvrdio je Alen Šarec zgoditkom u 65. minuti.

Rezovac – Dinamo Četekovac 0:2
Igrač utakmice: Leon Kokoška

Milanovački Sokol u prvom dijelu poveo je na gostovanju kod Crnca pogotkom Denis Kovača u 22. minuti. Patrik Bazijanac povećao je gostujuću prednost na 2:0 zgoditkom u 56. minuti. Igrači Crnca koriste rošade u gostujućem sastavu i s dva pogotka Dominika Kapetanovića u 65. i 72. minuti dolaze do egala. U preostalih dvadesetak minuta obje momčadi mogle su doći do pobjede, ali je ostao remi. U tim trenucima posebno se istakao gostujući vratar Natanael Vidak s nekoliko odličnih obrana.

Crnac – Sokol Milanovac 2:2
Igrač utakmice: Natanael Vidak

tablica 12

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content