U Virovitičko-podravskoj županiji će se održati dvodnevna konferencija o provedbi koncepta Pametnih sela u ruralnim područjima

Virovitičko-podravska županija, Lokalna akcijska grupa „Virovitički prsten“, Općina Pitomača i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije organiziraju “Konferenciju o provedbi koncepta Pametnih sela u ruralnim područjima”, koja će se održati u četvrtak, 4. i petak, 5. travnja, na području Virovitičko-podravske županije, s početkom u 11 sati u Centru za kulturu „Drago Britvić“ u Pitomači.

Cilj konferencije je upoznati i pojasniti koncept pametnih sela, koji još uvijek nije dovoljno implementiran na području Virovitičko-podravske županije i Republike Hrvatske, s ciljem jačanja veze između urbanih i ruralnih područja na razini Europe.

Svi zainteresirani sudionici dvodnevne konferencije bit će informirani o mogućnostima inovativnih i pametnih rješenja u selima, digitalizaciji u poljoprivredi i ostalim društvenim aktivnostima u selima te doprinosu okolišnim ciljevima i ublažavanju klimatskih promjena u selima.

Ukoliko planirate sudjelovati prijaviti se možete putem linka – OVDJE, a krajnji rok za prijavu je ponedjeljak, 25. ožujka. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Detalje programa pogledajte OVDJE

(LAG VIP)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content