Virovitičke Piruete osvojile 21 medalju na međunarodnom turniru “Pirueta Cup Virovitica 2024.”

Proteklog vikenda održan je međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici “Pirueta Cup Virovitica 2024.” koji je okupio četristotinjak natjecateljica iz 20 klubova iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Srbije i Slovačke. Članice Kluba ritmičke gimnastike Piruet ostvarile su zapažene rezultate u svim kategorijama te osvojile 21 medalju.

U sklopu međunarodnog turnira održano je i međugradsko natjecanje za obavezni program.

– Obavezni program 2019. godište –
Iva Gavranović 1. mjesto i posebna nagrada za najmlađu natjecateljicu turnira Miss Mini

– Obavezni program 2018. godište –
Julija Vučemilović 1. mjesto
Rebeka Tuček 2. mjesto
Doris Kocijan i Tara Vukšić 3. mjesto

– Obavezni program 2017. godište –
Lola Golub 2. mjesto
Elena Šantić, Donata Ružić, Julia Jurak 3. mjesto

– Obavezni program 2016. godište –
Hana Andrašević 2. mjesto
Ena Kutija, Petra Babić, Tesa Ružić 3. mjesto

– Obavezni program 2015. godište –
Tina Valentić 5. mjesto
Glorija Mioljević 6. mjesto

– Obavezni program 2013. godište –
Tonka Zvonar 2. mjesto

U najjačem A programu, KRG Pirueta predstavljale su Hana Kocijan u kategoriji mlađih kadetkinja 2015. godišta i Lara Pleše u kategoriji seniorki. Hana Kocijan osvojila je 3. mjesto u ukupnom plasmanu, 1. mjesto u vježbi s loptom s najvišom ocjenom natjecanja u kategoriji mlađih kadetkinja 2014.-2015. godište te posebnu nagradu za Miss Choreography.

Lara Pleše osvojila je 4. mjesto u vježbi s loptom u kategoriji seniorki A programa. U B light programu mini 2016. godište, Magdalena Topić osvojila je 3. mjesto u vježbi bez rekvizita te posebnu nagradu za Miss Artistic.

U B programu 2013. godišta, Sara Jeličić osvojila je dvije zlatne medalje u vježbama s obručem i loptom, 2. mjesto u ukupnom plasmanu te posebnu nagradu za Miss Flexibility.

U kategoriji seniorki B light programa, Tatjana Čakmak osvojila je 2. mjesto u vježbi s loptom.

Pohvale za organizaciju međunarodnog turnira “Pirueta Cup Virovitica 2024.” stižu sa svih strana. Svi sudionici vratili su se kući zadovoljni i puni lijepih dojmova iz Virovitice.

– Klub ritmičke gimnastike Pirueta zahvaljuje svima koji su pridonijeli uspješnoj organizaciji natjecanja, razvoju ritmičke gimnastike i promociji Grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije. Članice Kluba ritmičke gimnastike Pirueta nastavljaju s pripremama za nadolazeća natjecanja te Višebojsko prvenstvo Hrvatske u najjačem apsolutnom programu koje će se održati 27. i 28. travnja travnja u izvršnoj organizaciji Kluba ritmičke gimnastike Pirueta.

(KRG Pirueta)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content