Župan VPŽ Igor Andrović i ministar Šime Erlić potpisali Ugovore za projekte srednjih škola u Orahovici i Slatini u iznosu od 140 tisuća eura

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je Odluku o odabiru projekata za financiranje prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice za 2024. godinu te Programu podrške regionalnom razvoju. Temeljem Odluke, u Virovitičko-podravskoj županiji odobreno je 17 projekata u vrijednosti od 660.000 eura, a danas su za dva projekta potpisani i ugovori.

Tako je Virovitičko-podravskoj županiji odobren projekt „Sanacija krovišta Srednje škole Marka Marulića“ u Slatini u iznosu od 70.000,00 eura te „Sanacija dijela sportske dvorane Srednje škole Stjepan Ivšić“ u Orahovici u iznosu od 70.000,00 eura. Ugovore za oba projekta potpisali su virovitičko-podravski župan Igor Andrović i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić.

Sredstva za financiranje projekata osigurana su u „Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2024. godinu i projekcijama za 2025. i 2026. godinu“, na temelju Poziva za iskaz interesa za financiranje projekata u 2024. godini.

(www.vpz.hr, Foto: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content