Potpisan Sporazum o nastavku izgradnje i rekonstrukcije sustava vodoopskrbe i odvodnje otpadnih voda u sklopu projekta Aglomeracije Slatina

Jučer (petak) je u prostorijama tvrtke Komrad d.o.o. u Slatini potpisan Sporazum o nastavku izgradnje i rekonstrukcije sustava vodoopskrbe i odvodnje otpadnih voda u sklopu projekta ”Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture Aglomeracije Slatina” s odabranim izvođačem radova, tvrtkom Brana d.o.o. iz Virovitice.

Sporazum su potpisali Slavko Rajnović, direktor tvrtke Brana d.o.o. i Mato Miličić, direktor tvrtke Komrad d.o.o., a potpisivanju Sporazuma prisustvovali su i župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Slatine Ilija Nikolić u pratnji privremenog pročelnika Upravnog odjela za razvoj Grada Marina Kokorića, predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Tomo Tomić, direktor VGO za Dunav i donju Dravu Hrvatskih voda Željko Kovačević, te predstavnici izvođača radova, upravljanja projektom i nadzora.

Radovi u okviru ovog Sporazuma vrijedni su 29.779.948,57 eura bez PDV-a.

(www.icv.hr, mf, adf; Foto: K. Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content