U Virovitici uz Božju riječ 24 sata dnevno: Župa sv. Roka organizira petodnevno čitanje Biblije, zainteresirani se još mogu javiti

Župa sv. Roka u Virovitici od 6. do 10. svibnja organizira Danonoćno čitanje Božje riječi pod nazivom “Tvoja riječ nozi je mojoj svjetiljka.” Ova lijepa inicijativa trajat će pet dana i noći, u crkvi sv. Roka i kapelici sv. Emigdija, a zainteresirani se mogu prijaviti za slušanje Božje riječi u trajanju od 30 minuta i za čitanje u trajanju od 30 minuta.

-Želja nam je da tih dana vjernici i svi koji žele posjetiti crkvu i kapelicu osjete Božju blizinu kroz Njegovu živu riječ, a koju ćemo proći od početka do kraja, odnosno, kroz te dane i noći pročitat ćemo cijelu Bibliju. Budući da nam je ovo prva godina, program tek usklađujemo i molimo zainteresirane za otvorenost i povjerenje. Zainteresiranima je na raspolaganju oko 200 termina i mogu uzeti onaj koji im odgovara, odnosno koji im bude ponuđen u prijavi – ističu virovitički franjevci.

Prijaviti se može putem Facebook stranice Župe sv. Roka u Virovitici (link je ovdje), u župnom uredu ili skeniranjem QR koda: 

image002

Svi koji su se prijavili, bit će na vrijeme obaviješteni o svom terminu, istaknuli su franjevci koji pozivaju što veći broj vjernika da sudjeluju u druženju s Božjom riječi na ovaj poseban način. 

(www.icv.hr) 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content