FOTOGALERIJA Koncert Prljavog kazališta šlag na tortu proslave 30. obljetnice osnutka 81. samostalne gardijske bojne “Kumovi”

Obilježavanje 30. obljetnice osnutka 81. samostalne gardijske bojne “Kumovi” zaključeno je sinoć (subota) na šetnici ispred Gimnazije Petra Preradovića u Virovitici koncertom popularne grupe Prljavo kazalište.

Jedan od najslušanijih glazbenih sastava u Hrvatskoj privukao je i svojim pjesmama oduševio brojnu publiku svih dobnih uzrasta.

Publika je od samog početka pjevala s legendarnim Prljavcima bezvremenske hitove iz bogatog, dugog i uspješnog glazbenog repertoara: “Djevojka od milijun dolara”, “S vremena na vrijeme”, “Tu noć kad si se udavala”, “Lupi petama”, “Ruža Hrvatska (Mojoj majci)”, “Marina”, “Zaustavite zemlju”, “Kiše jesenje” i mnoge druge.

Upravo sposobnost da se povežu s publikom kroz iskrene i emotivne tekstove, jedan je od ključnih razloga uspjeha dugog već 45 godina, tijekom kojih je ovaj kultni rock sastav ostavio neizbrisiv trag u glazbenoj povijesti zemlje i osvojio srca mnogih generacija.

Kako je to izgledalo sinoć u Virovitici, pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content