Austrijsko-hrvatski poslovni susret u PDCK: Tehnologije za industriju drva i namještaja, poslovne prilike i EU poticaji

Austrijski ured za vanjsku trgovinu u suradnji s HGK Županijskom komorom Koprivnica, Udruženjem drvno-prerađivačke industrije pri Hrvatskoj gospodarskoj komori te Panonskim drvnim centrom kompetencija, organizira u četvrtak, 1. prosinca, u Koprivnici i Virovitici gospodarski susret na temu “Poslovnih prilika za investicije u strojeve za industriju drva i namještaja kroz fondove EU“.

Na susretu će se govoriti o aktualnim i budućim EU-fondovima i natječajima za nabavu strojeva za industriju drva i namještaja kao i potencijalima za suradnju i investicije u drvno-prerađivačkom sektoru. Na rasporedu će biti poslovni susreti (B2B-Matchmaking) s austrijskim proizvođačima strojeva i tehnologija za drvnu industriju. Sudionici će osim toga, posjetiti i Panonski drvni centar kompetencija u Virovitici, najznačajniji EU projekt Virovitičko-podravske županije, kojeg je ove godine, u rujnu, otvorio ministar Tomislav Tolušić, uz nazočnost, današnjeg predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića.

Dodatne informacije mogu se pronaći na stranicama Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu www.advantageaustria.org/hr, a cjelokupan program sa sudionicima može se vidjeti ovdje.

Sudjelovanje na susretu je besplatno.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content