U hali Viroexpa postavit će se tri teniska terena, jedan za košarku, badminton, borilačke sportove, stolni tenis te dva multifunkcionalna, za rukomet i mali nogomet

– Nije nam cilj da se hala Viroexpa koristi samo desetak dana u godini. Investicijom Virovitičko-podravske županije, u njoj će se postaviti podloga za tri teniska terena, po jedan za košarku, badminton, borilačke sportove, stolni tenis, a dva će biti multifunkcionalna, za rukomet i mali nogomet. Ona tako postaje, za naše sportaše, ali i građane, rekreativce, dostupna cijelu godinu, a neće smetati održavanju sajma – kazao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović, na potpisivanju ugovora s tvrtkom Edel sport d.o.o. iz Zagreba.

Župan Andrović je ugovor potpisao s direktorom ove tvrtke, Igorom Gavranovićem, a u nazočnosti direktora Viroexpa i pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove, Bojana Mijoka. Vrijednost ugovora iznosi 623.112,00 kuna, a rok za postavljanje sportskih terena je 31. listopad ove godine. Već za 9. studeni, najavljen je i teniski turnir u multifunkcionalnoj hali Viroexpa.

Virovitica

Podsjetimo, zahvaljujući Vladi RH, Ministarstvu poljoprivrede, Virovitičko-podravskoj županiji i gradu Virovitici, a kroz projekt Slavonija, Baranja i Srijem, Viroexpo je dobio svoj dom. Bio je to prvi ostvareni projekt kroz razvojni sporazum za Slavoniju, Baranju i Srijem, vrijedan 16.500.000,00 kuna. (vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content