FOTOGALERIJA: Gradonačelnik Ivica Kirin otvorio 11. Međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete

U Virovitici i Gradini u petak je počeo 11. Međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete. Turnir je svečano otvorio virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, uz nazočnost predsjednice Viro Virovitice i dogradonačelnice Željke Grahovac, direktorice Turističke zajednice grada Virovitice Katarine Đurđević, pročelnika za društvene djelatnosti Alena Bjelice, predsjednika Županijskog rukometnog saveza Antuna Blaževića i tajnika Sportske zajednice grada Virovitice Tihomira Majstorovića. Svečanost otvaranja svojim nastupom su uveličale i mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica.

rukomet petak 086

no images were found

Mladi rukometaši Viro Virovitice su doživjeli dva poraza. U prvom susretu uvjerljivo su izgubili od PPD Zagreba 14:29. Najefikasniji su bili Matej Oršulić sa pet, te Leon Dujmović, Patrik Premec i Jakov Ferenčević sa po dva zgoditka. U drugom susretu nesretno su izgubili od Partizana 22:23, iako su veći dio utakmice imali prednost od dva do tri gola. U tom susretu Luka Šolaja je postigao petnaest, a Tim Čevelak i Matej Oršulić po dva zgoditka. U subotu 4. veljače u 10 sati mlađi kadeti Viro Virovitice igraju s WAT-om iz Beča, a popodne susret za poredak.

no images were found

rukomet petak 027

no images were found

Prvi dan su postignuti rezultati:

PPD Zagreb – Viro Virovitica 29:14
Partizan – VAT 20:16
WAT – PPD Zagreb 17:27
Viro Virovitica – Partizan 22:23
Dugo Selo – Gorenje 24:11
Trogir – PLER 22:20
PLER – Dugo Selo 14:22
Gorenje – Trogir 24:18
Balić&Metličić – Borac 21:19
Celje – Nexe 27:13
Nexe – Borac 21:22
Balić&Metličić – Celje 18:20

no images were found

U subotu od 10 sati u sve tri dvorane (Gradina, OŠ Ivane Brlić Mažuranić i Tehničke škole u Virovitici) igraju se susreti po skupinama, a popodne u virovitičkim dvoranama razigravanja za poredak. (www.icv.hr; mš; foto: Matija R.)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content