Rukometaši Viro Virovitice gostuju u Novoj Gradiški, Pitomača ugošćuje Ivanić, Tvin Virovitica dočekuje Bjelovar II

Rukometaši Viro Virovitice gostuju u Novoj Gradiški

Nakon nesretno izgubljenih bodova u Zagrebu, od druge ekipe hrvatskih prvaka rukometaši Viro Virovitice idu na još jedno gostovanje. U desetom kolu prve lige sjever gostuju kod posljednjeplasirane momčadi Nove Gradiške. U utakmicu se treba ući hladne glave kako bi se osvojili novi bodovi. Utakmica se igra u subotu 18. Studenog u 18 sati u sportskoj dvorani elektrotehničke škole u Novoj Gradiški. Utakmica će biti prenošena na klupskoj internet stranici.

Pitomača ugošćuje Ivanić

U devetom kolu 1.rukometne lige za žene rukometašice Pitomače u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači u nedjelju 19.studenog u 17 sati igraju s Ivanićem. To im je nova prilika za osvajanje novih bodova.

Rukometašice Tvin Virovitice dočekuju Bjelovar II

U osmom kolu druge lige sjever rukometašice Tvin Virovitice igraju na domaćem terenu. U subotu 18.studenog u 20 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju s drugom ekipom Bjelovara. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Slatina u Požegi, Orahovica igra sa Županjom

U subotu 18.studenog u 118 sati, u sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi rukometaši Slatine u okviru sedmog kola 2.lige istok igraju s domaćim rukometašima. Rukometaši Orahovice sat kasnije u 19 sati na svom terenu igraju sa Županjom.

Rukometašice Mikleuša putuju u Ivankovo

U sedmom kolu 3.lige istok rukometašice Mikleuša odlaze na gostovanje u Ivankovo. U nedjelju 19. studenog u 12,30 sati u sportskoj dvorani osnovne škole igraju s domaćom ekipom.

Kadetkinje Tvin Virovitice i Pitomače igraju sa Zrinskim i Kokom

U drugom krugu 1.kadetske lige kadetkinje Tvin Virovitice i Pitomače u nedjelju 19.studenog u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju sa Kokom i Zrinskim. Turnir je na rasporedu od 14 do 19 sati.

Mlađi kadeti Viro Virovitice gostuju u Varaždinu

U trećem krugu 1.mlađe kadetske rukometne lige ekipa Viro Virovitice u sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu u nedjelju 19.studenog igraju u 9 sati s Ivančicom Ivanec, a u 12,30 sati s Varaždinom 1930.

Dječaci B igraju u Bjelovaru

Dvije ekipe dječaka B Viro Virovitice u subotu 18.studenog u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju u četvrtom krugu lige s Ivančicom Ivanec i Varaždinom 1930.. Turnir se igra od 13 do 17 sati.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content